Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyi edzők, oktatók képes leírás - Fitnesz.tlap.hu
részletek »

Személyi edzők, oktatók - Fitnesz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fitness.tlap.hu » Személyi edzők, oktatók
Keresés
Találatok száma - 19 db
Magyari Ildikó személyi edző

Magyari Ildikó személyi edző

Magyari Ildikó IFAA személyi edző vagyok és bárkinek szívesen segítek, aki súlyproblémákkal küzd, elégedetlen az alakjával, fogyni, vagy izmosodni szeretne szakember segítségével. Budapesten több teremben vállalok személyi edzést.

Személyi edzés debrecen

Személyi edzés debrecen

Papp orsolya vagyok, 28 éves és Debrecenben élek. Munkám mellett aerobic oktatóként és személyi edzőként dolgozom a Corpus Fitnessben. A sporthoz körülbelül 11 évvel ezelőtt kerültem közelebbi kapcsolatba, amikor ellátogattam egy helyi edzőterembe, ahol edzésbe kezdtem egy személyi edzővel. Nagyon megtetszett ez az edzésforma és már ekkor elkezdett bennem megfogalmazódni az elhatározás, hogy én is edző legyek! Ezek után egy kedves ismerősöm bátorítására elmentem egy kick-box edzésre a Fontana Sportegyesülethez. Az első alkalom után tudtam, hogy megtaláltam az én sportomat és a nekem megfelelő edzésformát. Teltek, múltak az évek és a folyamatos box edzések mellett aerobic órákat is elkzedtem látogatni, melyeket szintén nagyon megkedveltem és azt éreztem, hogy ezt a két edzásformát szeretném ötvözni, összegyúrni valamilyen formában. Ehhez az ötlethez szerettem volna a szakmai segítséget és hátteret is megszerezni, ezért 2007-ben elvégeztem a debreceni TFTI sportoktatói képzését és Fitness és testépítő sportoktató végzettséget szereztem. Majd rá egy évre 2008-ban pedig ugyanennél az iskolánál az Aerobic sportoktató képzést is elsajátítottam. Mivel a munkám ez idő alatt Budapestre szólított így másfél évre felköltöztem a fővárosba és ott kezdtem el edzői pályafutásomat a Kleopátra Wellness és Fitness központ edzőjeként. Hamar ráébredtem, hogy a fővárosi élet nem nekem való és

Személyi Edzés az Ön otthonában

Személyi Edzés az Ön otthonában

Cégem, a Personal Fitness Manager Kft. professzionális fitnesz- személyi edzés szolgáltatást kínál az Ön otthonában, valamint tanácsadást nyújt otthoni fitneszterem és wellness központ minőségi kialakításához Budapesten. A célom az, hogy a szakember gárdám segítségével, az elérhető legmagasabb színvonalú, teljes körű fittségi- és egészségfejlesztési szolgáltatást, hosszú távon biztosítsam az ügyfeleim részére. A mai rohanó világunkban sajnos egyre kevesebb idő jut önmagunk egészségének megőrzésére, és nehezen tudjuk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást arra, hogy garantáltan a legjobb kezekben legyünk ebben a tekintetben. Amennyiben úgy véli, hogy az Ön budapesti otthona alkalmas lenne a rendszeres fizikai aktivitásra, de nem tudja, hogyan, kivel valósítsa meg, vagy bizonytalan abban, hogyan válhat a sportmozgás és vele együtt az egészség is az élete részévé, akkor bátran keresse fel cégemet! Örömmel állok a rendelkezésére: Tánczos Zoltán ügyvezető

Fitnesz magazin hírek
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és Balatonboglár között
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és... Az időjárási körülményektől függ, hogy július 30-án szombaton megtartják-e a 2011-es Balaton átúszást. A végleges döntés csütörtökön születik meg Az immár hagyománnyá vált Balaton átúszást idén már egyszer elhalasztották. Először július 2-ra tervezték, de az időjárási körülmények már akkor is közbeszóltak. Sajnos a jelenlegi helyzet sem túl kedvező...
Kerékpározás hatása testünkre, a biciklizés pozitív hatásai
Kerékpározás hatása testünkre, a... Milyen hatása van testünkre, miért jó kerékpározni? A válasz egyszerű: mert...
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak + videó
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak... A zumba aerobic korszerű és modern gyakorlatokat foglal magában, melynek lépései...
Jakabffy Zsófia IFAA személyi edző, INWA nordic walking guide, fitnesz újságíró

Jakabffy Zsófia IFAA személyi edző, INWA nordic walking guide, fitnesz újságíró

Testépítés, fogyókúra és életmód cikkek, külön a kezdőknek szóló oldal és kérdőív segítenek abban, hogy gyorsan kiismerd magad a fitnesz világában, és ismereteidet mindjárt a gyakorlatba is átültethesd. Az edzés praktikus oldalát mutatják be az edzésterv és táplálkozási terv típusival, a tömegnövelés és szálkásítás alapelveivel, a személyi edzés és az otthoni edzés lehetőségeivel kapcsolatos lapok. Ha az edzés tudományos oldala érdekel, olvashatsz többek között arról, hogy az ember futásra lett teremtve, vagy legalábbis a szabadban való kiadós mozgásra; egyes hormonok hatalmáról étvágyunk felett; vagy arról, hogy a rekordok nem növelhetők a végtelenségig. Amennyiben motivációt szeretnél meríteni, azt leginkább az Örömteli fogyókúra, az Agy-fogyó, a Jókedv titka című, vagy a mozgáshoz kedvet csináló Nordic walking és Fitball témájú írásokból teheted meg.

Viki pilates

Viki pilates

Egyéni és csoportos matracos pilates órákat tartok Csepelen és Halásztelken, hétfőtől-csütörtökig. Ha szeretnéd kipróbálni ezt az egyszerű, ám igen hatékony mozgásformát, vagy bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban, keress fel bátran a www.vikipilates.hu oldalon vagy emailben a vikipilates@gmail.com címen.

Fitness óra

Fitness óra

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb. Sok mindent tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében, ebben segítek Neked! Amiket garantáltan megszeretettek Veled, mozgás: szabadtéren, teremben; kardio, erősítés, nyújtás, aerobik, gerinctorna, kerékpár, úszás, kocogás, cross fit, tenisz, görkorcsolya, egészségtudatos táplálkozás, pozitív gondolkodás.

Kettlebell Győr

Kettlebell Győr

Néma Veronika 13 éves kora óta evez, többszörös magyar bajnok. Aktív evezős, és a Győri Vizügy Spartacus Csónakházban a 10 - 14 éves korosztály edzője. Az evezés mellett több kiegészítő sportból szerzett edzői minősítést: RKC I. instruktor, TRX trainer. Próbáld ki Te is a hatékony TRX és a Kettlebell edzéseket Győr egyetlen női RKC instruktorával. Találkozzunk az edzéseken!

Dávid Gyógytorna

Dávid Gyógytorna

Szeretne megszabadulni a hát-, derék-, nyak, és egyéb mozgásszervi problémáktól? A megoldás egy egyszerű gyógytorna, mely során az Ön testrészének minden egyes porcikáját megmozgatjuk, és 'helyes útra' tereljük. Ha szeretné maga mögött tudni a mindennapos hát-, és derékfájást, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek!

Aerobikzóna

Aerobikzóna

Azoknak ajánlom oldalamat, akik az aerobikórák hátteréről (mit miért csinálunk), egészséges életmódról, hazai fitnesz aerobik eseményekről és aerobikos újdonságokról (pl. óratípusok) szeretnének olvasni. Fejlesztés alatt az Eseménynaptár, melyben bármelyik terem vagy intézmény aerobikkal kapcsolatos eseményét (pl. nyílt nap) szívesen megjelenítem. Aerobik sportedzői végzettségemet az IWI-n szereztem meg 2009 novemberében.

Hirdetés
Farkasdi Edina dietetikus, personal trainer

Farkasdi Edina dietetikus, personal trainer

Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk - személyre szabott edzésprogram összeállítása, egyénre szabott étrend tervezése. Fittségi állapot felmérése. Táplálkozási anamnezis felvétele. A mindennapi jó közérzet, az egészséges életmód eléréséhez a rendszeres,egyénre szabott testedzés mellett nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget dietetikusként és személyi edzőként egy magas színvonalú életmódprogram kialakításával, figyelembe véve személyes céljait, adottságait.

Rusznák Csilla, személyi edzés a 2. kerületben

Rusznák Csilla, személyi edzés a 2. kerületben

Szeretnék minél több embernek segíteni az edzésben és helyes táplálkozás kialakításában, hozzájárulni ahhoz, hogy megtalálják azt, ami boldogabbá teszi őket! Az igaz, hogy nem mindenki születik genetikailag egyenlőnek, de mindenki képes formálni a testét a saját határain belül! Ez a lényeg. Önmagadból hozd ki a maximumot, és ne másokhoz mérd magad! Fitness forma versenyzőként sok tapasztalatot szereztem az edzés és diéta területén. Várlak szeretettel!

Lugosi Dóra - személyi edző

Lugosi Dóra - személyi edző

Személyi edző, fitball edző, Polar Own Zone Personal Trainer magyar szakos tanár. Hiszem, hogy tudatos életmóddal életünk végéig megőrizhetjük testi és szellemi frissességünket, aktív és tartalmas életet élhetünk! Hiszek a természetes életmódban: az egyszerű, natúr ételek tiszta energiájában, a mozgás örömében, az optimizmus nehézségeket legyőző erejében. Hiszek abban, hogy igenis van ráhatásunk a sorsunkra, és arra, hogy milyen életminőséget választunk magunknak. Van egy út, ami a boldogsághoz, a testi-lelki harmóniához vezet.

Huszár Zsuzsanna aerobik oktató

Huszár Zsuzsanna aerobik oktató

A sport számomra nem csupán alakformálás, hanem egészségmegőrzés is. Aerobik-oktatóként szeretném a vendégekkel megértetni, milyen fontos a helyes testtartás és mennyi betegséget meg lehet előzni mozgással. Miért érdemes kipróbálni a Pilatest? Ha súlyfelesleged van, 10 alkalom után észreveszed magadon a változást, 20 alkalom után már más is megdicsér. Ha hát vagy gerinc problémáid vannak, a rendszeres gyakorlással búcsút inthetsz a fájdalomnak. Kortól, nemtől függetlenül bárki elkezdheti. Ha régen mozogtál aktívan, itt az ideje elkezdeni, hiszen a gyakorlatoknak van kezdő változata is.

Klink Zoltán személyi edző

Klink Zoltán személyi edző

rülök, hogy a fejedbe vetted: belekezdesz egy új kalandba. Egy pár szót magamról. A sporthoz való kötődésem gyermekkoromra nyúlik vissza, úszással kezdődött a szerelem, majd nagypapám 5 évesen levitt a Vasasba, nézzenek meg, látnak-e bennem fantáziát. 20 évig rúgtam a labdát, esőben, szélben, fagyban, hóban és napsütésben. A futballal töltött évek után, az új szerelem a testépítés lett.

Fenyvesi Emese Sára testépítés és fitnesz oktató

Fenyvesi Emese Sára testépítés és fitnesz oktató

Személyi edzőként dolgozom,életmódom és munkám során nagy hangsúlyt helyezek az egészségmegőrzésre,valamint a jó közérzet kialakítására. Szeretek emberekkel foglalkozni a fitness edzés keretében, mert fontosnak tartom, hogy megszerettessem a mozgás örömeit.

Végh Marianna - házhoz viszem az edzést

Végh Marianna - házhoz viszem az edzést

Testépítő-fitness oktató, fogyókúra otthon. Mostantól nem kell elmennetek otthonról, ha fogyni szeretnétek, vagy karban tartani magatokat. Hívjatok, írjatok és megyek! Itthoni kis termemben is várom az érdeklődőket. Mindannyian tudjuk, hogy a sikeres fogyókúrához nem elég diétázni, hanem rendszeresen sportolni kell, de mivel gyakorló anyuka révén, megtapasztaltam, hogy azért ezt kivitelezni nem olyan egyszerű...

Mecséri Alexandra aerobik edző

Mecséri Alexandra aerobik edző

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán végeztem. Testnevelő tanár és egészségtan tanár szakon. Aerobikoktató és személyi edző vagyok. Hat éves korom óta a sport világában élek. 7 éve rendszeresen oktatok és tartok különböző óratípusokat. Személyi edzés, ahol személyre szabott edzéstervvel és étkezési tanácsokkal látom el vendégeimet. Salsa aerobik (Lady), ahol a salsa alaplépéseit vegyítem az aerobikkal latin-amerikai és kubai zenére. Ezen az órán elsajátítható a salsa mozgásformája, mely felszabadítja a bennünk rejlő nőiességet. Salsa (Casino) A Salsa vibráló hangzása és kevert ritmusa kubai és afrikai gyökerekből indult. A "Salsa" szó maga "szósz"-t jelent, ami a különböző ritmusok keverékére utal, ugyanis a Salsa elnevezés eredetileg magát a ritmust jelenti. A táncot eredetileg Casinonak hívták és így hívják ma is Cubában, Miamiban és számos más helyen. Sokan - nem ismerve a "Salsa" szó eredeti jelentéstartalmát - a táncot is Salsának hívják, így egyre inkább ez az elnevezés terjed el a világon.

Tuti menü