Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az oldalon a Fitnesz.tlap.hu partnerek találhatóak
részletek »

Fitnesz.tlap.hu partnerek

Partnerek

fitness.tlap.hu
Ha még jobban szeretnéd népszerűsíteni weboldalad, akkor helyezd el valamelyik partnerlogónkat az oldaladon vagy vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel.
Kiemelt partnerek
Hogyan lehetsz kiemelt partner? Kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot.
Sportolj Velem! Ha súlyproblémákkal küzdesz, elégedetlen vagy az alakoddal vagy egyszerűen csak izmosodni szeretnél, keress fel bátran, szívesen segítek lefogyni, hogy ezzel is hozzájárulhassak egy egészségesebb életvitel kialakításához. megnézem »
Fitness Oktatók Látogass el a frissesség és lendület honlapjára. Használd ingyen honlapunk szolgáltatásait és élj egészséges és boldog életet! Oldalunkon személyi edzőket, edzőtermeket és fitness iskolákat is kereshetsz. További szép napot és kellemes böngészést kívánunk! megnézem »
Hogyan lehetsz partner? Kattints ide és helyezd el oldaladon tlapom logóját.
Fitnesz magazin hírek
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és Balatonboglár között
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és... Az időjárási körülményektől függ, hogy július 30-án szombaton megtartják-e a 2011-es Balaton átúszást. A végleges döntés csütörtökön születik meg Az immár hagyománnyá vált Balaton átúszást idén már egyszer elhalasztották. Először július 2-ra tervezték, de az időjárási körülmények már akkor is közbeszóltak. Sajnos a jelenlegi helyzet sem túl kedvező...
Kerékpározás hatása testünkre, a biciklizés pozitív hatásai
Kerékpározás hatása testünkre, a... Milyen hatása van testünkre, miért jó kerékpározni? A válasz egyszerű: mert...
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak + videó
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak... A zumba aerobic korszerű és modern gyakorlatokat foglal magában, melynek lépései...
Tuti menü