Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A zumba aerobic korszerű és modern gyakorlatokat foglal magában, melynek lépései könnyen elsajátíthatók. Ismerkedj meg az alaplépésekkel, illetve a haladóknak szánt gyakorlatokkal. - Fitnesz magazin
részletek »

Zumba lépések kezdőknek és haladóknak + videó

Napi aktualitások, érdekességek és információk a fitness témaköréből. Jó olvasást kívánok!
Fitnesz magazin
Itt vagy: Fitnesz magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak + videó
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak + videó
zumba aerobic lépések
A zumba aerobic korszerű és modern gyakorlatokat foglal magában, melynek lépései könnyen elsajátíthatók. Ismerkedj meg az alaplépésekkel, illetve a haladóknak szánt gyakorlatokkal.
Mint már bizonyosan hallottál róla, a zumba Dél-Amerikából terjedt el és hódította meg a világot a változatos és ritmusos zenékre épülő táncos elemeket is magában foglaló fitness gyakorlatok segítségével. Magyarországon a zumba edzések az utóbbi 1-2 évben terjedtek el szélesebb körben, illetve a vidéki városokban is.

Ha még nem hallottál róla, de szereted a ritmusos gyakorlatokat és a jó kedvet, menj el egy zumba órára és vesd bele magad az élményekbe. Mindeközben pedig szabadulj meg a felesleges kilóktól könnyedén és mosolyogva!

Milyen lépések találhatók a zumbában?
Legszembetűnőbb talán a latin táncok motívumai, például a salsa, merengue, rumba lépései, melyek kissebb módosításokkal, de jelen vannak az aerobic órákon. Ezen kívül némi afrikai népi táncok is megtalálhatóak benne.

Mi is a zumba lényege?
Egyszerűen csak annyi, hogy jól érezd magad és közben megszabadulhass a felesleges kilóktól. Mindezt akár néhány hét alatt. Eközben az edzések vidám hangulata feltölt energiával, így nem lesz többé akadály a munkában!
Hirdetés

Kiknek ajánlott vagy nem ajánlott?
Szinte bármilyen korosztály számára tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést nyújt, így bátran ajánlható mindenkinek. Természetesen, ha valamilyen sérülésed volt vagy egyéb panaszokkal küzködsz, az edzés előtt érdemes kikérni orvosi vagy edzői véleményt a további sérülések elkerülése érdekében.

Az alábbi videókon zumba lépések láthatók.
Táncos motívumok a zumbában
A videón látható, hogy milyen sokféle és érdekes táncos gyakorlattal lehet színesíteni egy aerobic edzést. A tökéletes gyakorlatok természetesen sok gyakorlást és hajlékonyságot igényelnek, de mindezt rendszeres a rendszeres edzések segítségével, nyújtással és kitartással elérhetjük.
Egyszerű zumba lépések
A videón látható gyakorlatok egyszerűségüknél fogva könnyedén elsajátíthatóak, mégis átmozgatják testünket.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - zumba, fitness, lépés, aerobic, edzés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-06-02 23:02:23
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü