Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ismerd meg videók segítségével a zumba alaplépéseit, a gyakorlatok kortól és nemtől függetlenül szinte bármilyen korosztály számára kipróbálhatóak. - Fitnesz magazin
részletek »

Zumba alaplépések videó, fitness alapok kezdőknek

Napi aktualitások, érdekességek és információk a fitness témaköréből. Jó olvasást kívánok!
Fitnesz magazin
Itt vagy: Fitnesz magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Zumba alaplépések videó, fitness alapok kezdőknek
Zumba alaplépések videó, fitness alapok kezdőknek
Edzés közben
Ismerd meg videók segítségével a zumba alaplépéseit, a gyakorlatok kortól és nemtől függetlenül szinte bármilyen korosztály számára kipróbálhatóak.
A zumba latin zenére épülő fitness gyakorlatokat foglal magába, mely kiválóan alkalmas rá, hogy könnyedén és szórakozva fogyjunk, jól érezzük magunkat. A latin zene vérpezsdítő dallama elfeledteti velünk a hétköznapok fáradalmait, a jó társaság pedig garantálja a tökéletes kikapcsolódást.

A zumba koreográfiájában világtáncok lépései találhatóak meg, mint például az afrikai törzsi tánc, vagy a latin-amerikai salsa, reggaeton. Ha ismered már ezen táncok alaplépéseit, akkor a zumba sem fog gondot okozni, de akkor se keseredj el, ha ezekben nem vagy túlságosan jártas, hiszen mint láthatod az alábbi videókban, az alapok megtanulása nem nagy ördöngősség, csupán egy kis gyakorlást igényel. Viszont akkor is érdemes kipróbálni ezen fitness gyakorlatokat, ha a lépések még nem mennek annyira, hiszen a jókedv és a felfrissülés kárpótolni fog mindenért. Az alábbiakban zumba gyakorlatok láthatók.
Hirdetés
Zumba alapok kezdőknek videó
A videón néhány alaplépés látható a merengue, samba, flamenco táncokból, melyek átmozgatják alsó és felsőtestünket is. Próbáljuk meg utánozni és gyakorolni a látottakat.
Zumba alaplépések középhaladóknak
Ha már kicsit jobban belemerültünk a zumba fitness mozgásaiba, akkor próbálkozhatunk az alábbi videón látható gyakorlatokkkal is, melyek alapjában véve nem nehezek, csupán egy kis mozgáskoordinációt igényelnek.
Néhány további zumba alap gyakorlat
A videón néhány egyszerűbb fitness gyakorlat látható, melyeket egy ismert Shakira zenére járnak.
Zumba lépések reggaeton zenére
Mint ismeretes, a reggaeton sokszor hallható a zumba edzéseken. Városi zene, melyet az amerikai fiatalok ismertettek meg a világgal a 90-es évek elején.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - zumba, alap, videó, kezdő, fitness, alaplépés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-05-03 23:20:53
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü