Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az időjárási körülményektől függ, hogy július 30-án szombaton megtartják-e a 2011-es Balaton átúszást. A végleges döntés csütörtökön születik meg - Fitnesz magazin
részletek »

Balaton átúszás 2011 Révfülöp és Balatonboglár között

Napi aktualitások, érdekességek és információk a fitness témaköréből. Jó olvasást kívánok!
Fitnesz magazin
Itt vagy: Fitnesz magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és Balatonboglár között
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és Balatonboglár között
Balaton átúszás 2011 - Révfülöpi indulás
Az időjárási körülményektől függ, hogy július 30-án szombaton megtartják-e a 2011-es Balaton átúszást. A végleges döntés csütörtökön születik meg
Az immár hagyománnyá vált Balaton átúszást idén már egyszer elhalasztották. Először július 2-ra tervezték, de az időjárási körülmények már akkor is közbeszóltak. Sajnos a jelenlegi helyzet sem túl kedvező a hétvégi július 30-i átúszást illetően. A végleges döntés csütörtökön fog megszületni, hogy megtatják-e vagy ismét elhalasztásra fog kerülni.

Az időjárás előreláthatólag nem fog jobbra fordulni, mivel az előrejelzésekben is záporok kialakulását jelzik a szombati napra, így valószínű, hogy a szervezőknek újra másik időpontot kell keresniük.

A Révfülöp és Balatonboglár között megrendezésre kerülő Balaton átúszás 5200 méteres távját évente ezrek teljesítik a fiatal korosztálytól kezdve az idősekig. A kötelező orvosi vizsgálatot követően nevezhetünk, majd csobbanhatunk bele a Balatonba, hogy aztán kitartásunkat és erőnlétünket bizonyítva boldogan partot érhessünk Balatonbogláron, ahol emberek tömege és a szponzorok által nyújtott ajándékok várnak bennünket.

Reménykedjünk, hogy az időjárás kedvezőbbre fordul és sokak örömére végre meg lehet tartani a Balaton átúszást. Mindenkinek további jó felkészülést és kellemes úszást kívánunk!
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Balaton, átúszás, Révfülöp, Balatonboglár, 2011
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-07-27 08:52:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü