Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Fitnesz.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Fitnesz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fitness.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
TRX

TRX

A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Ehhez, edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et. Természetesen a tesztelést is katonákon végezték, de rövid időn belül elterjedt az eszköz használata az amerikai fintesz szakemberek körében is.

Szolárium

Szolárium

Oldalunkon megtalálod a budapesti és vidéki nagy szolárium stúdiókat. Ezen kívül ha szeretnél szolárium gépet, szolárium csövet, szolárium krémet vagy kozmetikumot megtalálod azokat a szolárium forgalmazókat, gyártókat, akik segítenek neked a megfelelő kiválasztásban.

Barnulás

Barnulás

Tippek, trükkök a szép barna bőr eléréséhez. Barnulási tippek, barnulási tanácsok az egészséges barna bőr eléréséhez, és megtartásához. Tarts mértéket. Mértékletes és ésszerű napozás az egészséges barnuláshoz. Nem a barnaság káros, hanem a leégés.

Fitnesz magazin hírek
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és Balatonboglár között
Balaton átúszás 2011 Révfülöp és... Az időjárási körülményektől függ, hogy július 30-án szombaton megtartják-e a 2011-es Balaton átúszást. A végleges döntés csütörtökön születik meg Az immár hagyománnyá vált Balaton átúszást idén már egyszer elhalasztották. Először július 2-ra tervezték, de az időjárási körülmények már akkor is közbeszóltak. Sajnos a jelenlegi helyzet sem túl kedvező...
Kerékpározás hatása testünkre, a biciklizés pozitív hatásai
Kerékpározás hatása testünkre, a... Milyen hatása van testünkre, miért jó kerékpározni? A válasz egyszerű: mert...
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak + videó
Zumba lépések kezdőknek és haladóknak... A zumba aerobic korszerű és modern gyakorlatokat foglal magában, melynek lépései...
Egészségpénztár

Egészségpénztár

Egészségpénztári megtakarítási lehetőségek megtalálásában, a szabályok megismerésében próbál segíteni ez az oldal. Megtudhatja, hogy mire és hol használhatja fel egészségpénztári megtakarításait. Hol találhatók hivatalos egészségpénztári elfogadóhelyek és mit vásárolhat megtakarításaiból? Ehhez is segítséget talál az oldalunkon, melyhez használja a keresés funkciót.

Szakember

Szakember

Az oldal azoknak készült, akik szakembert keresnek az élet különböző területein, így segítséget kapnak a megfelelő szakember megtalálásában Kellene megfelelő szakember, de nem tudjuk hol keressük? Azért készült el a szakember.tlap.hu, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szakemberek segítségét keresik. A szakember.tlap.hu rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szakemberek csoportját, mint pl.: jogi, egészségügyi, építőipari, fémipari, faipari, élelmiszeripari, mentális, szerelő, ruhaipari, szépségipari szakember. Ezen belül szerepel az oldalon orvos, ügyvéd, pszichológus, hentes, órás, cukrász, pék, ács, asztalos, kőműves, lakatos, cipész, kertépítő, fodrász, stb.

Testépítés, Body building

Testépítés, Body building

Az oldal a testépítéssel foglalkozik. Megtalálható az oldalon a zsírégetők,fehérjék,szénhidrátok leírásai. A gyártók oldalain szörfözhetsz. Nézz körül a fórumok között is,mert biztos poztív dolgokat találsz.

Egészség

Egészség

Cikkek, érdekességek - Csodák márpedig vannak - Egészség megőrzése, fitness - Egészséges táplálkozás - Egyéb egészség - Gyermekkórházak - Gyógyítás - Gyógyszerek - Gyógyszergyártók, intézetek - Kórházak - Budapest - Kórházak - Budapesten kívül - Szervezetek, intézetek - Vitaminok - Wellness központok

Wellness

Wellness

Cikkek, hírek, érdekességek - Egyéb központok, stúdiók - Egyéb wellness - Életmód, testi és lelki egyensúly - Fitness, sport, egészség - Fürdők, strandok, uszodák - Gyógyászat, keleti gyógymódok - Gyógynövények és hatásaik - Hotelek, szállodák - Szépségstúdiók, centrumok - Tanfolyamok, képzések - Wellness központok - Wellness utak, hétvégék

Tuti menü